Materiály
Bezpečnost a kvalita potravin [EUE37E]
8., 9. a 10. přednáška Bioprodukce
přepis přednášek s denním studiem - maso a masné výrobky…
Bezpečnost a kvalita potravin [EUE37E]
ČZU v Praze
Word (101.6 kB)
26. 4. 2021
Bioprodukce - 6. a 7. přednáška - vše o mléku
Přepis společné přednášky s deňáky
Bezpečnost a kvalita potravin [EUE37E]
ČZU v Praze
Word (101.52 kB)
23. 3. 2021
Bioprodukce - 5. přednáška - obiloviny a olejniny
Přepis společné přednášky s děňáky
Bezpečnost a kvalita potravin [EUE37E]
ČZU v Praze
Word (138.32 kB)
13. 3. 2021
Bioprodukce - 4. přednáška - LAKR
Přepsaná společná přednáška dálkařů s deňáky
Bezpečnost a kvalita potravin [EUE37E]
ČZU v Praze
Word (55.44 kB)
13. 3. 2021