Seminární práce - Plísňové sýry
Práce s hodnocením A
Mikrobiologie potravin a mikrobiologické laboratorní metody I. [2340/H4MI1]
VETUNI Brno
Word (33.61 kB)
9. 9. 2020
příkaldy
cvičné příklady do cvičení
Mikrobiologie potravin a mikrobiologické laboratorní metody I. [2340/H4MI1]
VETUNI Brno
Obrázek (2.05 MB)
12. 12. 2015
test z mikry 2
část testu z mikry
Mikrobiologie potravin a mikrobiologické laboratorní metody I. [2340/H4MI1]
VETUNI Brno
Obrázek (293.33 kB)
25. 11. 2015
jeden z testu z mikry
vyfocený test
Mikrobiologie potravin a mikrobiologické laboratorní metody I. [2340/H4MI1]
VETUNI Brno
Obrázek (57.99 kB)
25. 11. 2015
alimentární onemocnění
jedna z přednášek
Mikrobiologie potravin a mikrobiologické laboratorní metody I. [2340/H4MI1]
VETUNI Brno
Word (13.46 kB)
3. 12. 2014