Materiály
Potravinářská biochemie [N320071]
biochemické změny
přednáška
Potravinářská biochemie [N320071]
VŠCHT v Praze
PDF (1.84 MB)
11. 5. 2012
Rostlinné polysacharidy
přednáška
Potravinářská biochemie [N320071]
VŠCHT v Praze
PDF (4.39 MB)
19. 4. 2012
Mastné kyseliny a lipidy, metabolismus
přednáška
Potravinářská biochemie [N320071]
VŠCHT v Praze
PDF (4.12 MB)
19. 4. 2012
Hydrolysa proteinů a peptidů a další reakce při skladování
přednáška
Potravinářská biochemie [N320071]
VŠCHT v Praze
PDF (1.9 MB)
19. 4. 2012
Analytické aplikace enzymů
přednáška
Potravinářská biochemie [N320071]
VŠCHT v Praze
PDF (954.67 kB)
19. 4. 2012
Enzymy pro technologické aplikace
přednáška
Potravinářská biochemie [N320071]
VŠCHT v Praze
PDF (1.29 MB)
19. 4. 2012
Významné proteiny v potravinách
přednáška
Potravinářská biochemie [N320071]
VŠCHT v Praze
PDF (3.08 MB)
19. 4. 2012
Aminokyseliny, peptidy, proteiny
přednáška
Potravinářská biochemie [N320071]
VŠCHT v Praze
PDF (3.38 MB)
22. 2. 2012
Enzymy
úvod
Potravinářská biochemie [N320071]
VŠCHT v Praze
PDF (2.03 MB)
20. 2. 2012