3. seminář
Mléko a mléčné výrobky
Výroba potravin a nutriční hodnota [N321020]
VŠCHT v Praze

PDF (1.43 MB)
7. 12. 2011
2. seminář
Obiloviny a výrobky z obilovin 2
Výroba potravin a nutriční hodnota [N321020]
VŠCHT v Praze

PDF (1.43 MB)
7. 12. 2011
1. seminář
Obiloviny a výrobky z obilovin
Výroba potravin a nutriční hodnota [N321020]
VŠCHT v Praze

PDF (2.58 MB)
7. 12. 2011
5. přednáška
Vybrané procesy probíhající při zpracování jednotlivých…
Výroba potravin a nutriční hodnota [N321020]
VŠCHT v Praze

PDF (904.96 kB)
7. 12. 2011
4. přednáška
Procesy probíhající za snížené teploty
Výroba potravin a nutriční hodnota [N321020]
VŠCHT v Praze

PDF (510.46 kB)
7. 12. 2011
3. přednáška
Technologické operace probíhající za teploty okolí
Výroba potravin a nutriční hodnota [N321020]
VŠCHT v Praze

PDF (353.38 kB)
7. 12. 2011
Fyzikální metody
Odporový ohřev,mikrovlnný a infračervený ohřev...
Výroba potravin a nutriční hodnota [N321020]
VŠCHT v Praze

PowerPoint (3.74 MB)
8. 10. 2011
2. přednáška
Typy potravin se specifickým účinkem na zdraví člověka,…
Výroba potravin a nutriční hodnota [N321020]
VŠCHT v Praze

PDF (1.46 MB)
22. 9. 2011
1. přednáška
Úvod do předmětu, hlavní živiny, esenciální výživové…
Výroba potravin a nutriční hodnota [N321020]
VŠCHT v Praze

PowerPoint (358 kB)
18. 9. 2011