Co je špatně?
Pro uložení dislike prosím napiš odůvodnění:
Pro uložení dislike prosím napiš odůvodnění:
${commentPrompt}Zatím nebyly přidány žádné komentáře. Buď první!
Reagovat
Napiš alespoň 7 znaků.
Cukrářské technologie - test
Příprava na zkoušku
Vypracované otázky v tomto testu:
- SUROVINY používané k výrobě KYNUTÉHO TĚSTA?
- Výrobní postup KYNUTÉHO TĚSTA?
- Mezi PERNÍKOVÉ KOŘENÍ řadíme:
- Vlivy působící na šlehatelnost BÍLKŮ?
- Význam POLEV?
- ${question.text.length > 125 ? question.text.substr(0,125) + '…' : question.text }
Tip: přístup ke všem otázkám získáš po zakoupení (spuštění) testu
… a dalších 8 otázek
Počet otázek
13
Spuštěno
27×
Předmět
Cukrářské technologie [CUKTE]
Škola
Mendelova univerzita v Brně
Datum nahrání
14. 12. 2023
TOP
${title}
${descriptionComputed}
${description1}
${description2}
${strongNote} ${note}
${date}
${title}
${counter|niceNumber}