Co je špatně?
Pro uložení dislike prosím napiš odůvodnění:
Pro uložení dislike prosím napiš odůvodnění:
${commentPrompt}Zatím nebyly přidány žádné komentáře. Buď první!
Reagovat
Napiš alespoň 7 znaků.
Mikrobiologie mléka a mléčných výrobků
Příprava na zkoušku
Vypracované otázky v tomto testu:
- Kolik sušiny obsahuje sekret mléčné žlázy savců?
- Kolik % vody obsahuje kravské mléko?
- Jakou má obvykle kyselost kravské mléko po nadojení?
- Které střiky mléka při dojení obsahují 250 CFU/ml
- Mezi jaké zdroje mikroorganizmů patří Mezofilní mikrooranizmy
- ${question.text.length > 125 ? question.text.substr(0,125) + '…' : question.text }
Tip: přístup ke všem otázkám získáš po zakoupení (spuštění) testu
… a dalších 16 otázek
Počet otázek
21
Spuštěno
5×
Předmět
Potravinářská mikrobiologie [UTB/POMI]
Škola
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Datum nahrání
4. 8. 2025
TOP
${title}
${descriptionComputed}
${description1}
${description2}
${strongNote} ${note}
${date}
${title}
${counter|niceNumber}