Co je špatně?
Pro uložení dislike prosím napiš odůvodnění:
Pro uložení dislike prosím napiš odůvodnění:
${commentPrompt}Zatím nebyly přidány žádné komentáře. Buď první!
Reagovat
Napiš alespoň 7 znaků.
Mléko a mléčné výrobky
Příprava na zkoušku
Vypracované otázky v tomto testu:
- Cílem tepelného ošetření mléka je:
- Pro pasteraci mléka obecně platí:
- Vazba B-laktoglobulinu na K-kasein vlivem pasterace:
- Pro šetrnou pasteraci NEPLATÍ:
- Vyber správné tvrzení:
- ${question.text.length > 125 ? question.text.substr(0,125) + '…' : question.text }
Tip: přístup ke všem otázkám získáš po zakoupení (spuštění) testu
… a dalších 9 otázek
Počet otázek
14
Spuštěno
14×
Předmět
Technologie výroby potravin živočišného původu I, II
Škola
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Datum nahrání
11. 1. 2025
TOP
${title}
${descriptionComputed}
${description1}
${description2}
${strongNote} ${note}
${date}
${title}
${counter|niceNumber}