Co je špatně?
Pro uložení dislike prosím napiš odůvodnění:
Pro uložení dislike prosím napiš odůvodnění:
${commentPrompt}Zatím nebyly přidány žádné komentáře. Buď první!
Reagovat
Napiš alespoň 7 znaků.
Otázky ke zkoušce
TOP
Příprava na zkoušku
za 3 banány
Jak to funguje?
Vypracované otázky v tomto testu:
- čím je tvořena vláknina
- Z jakých částí je tvořena řepná bulva
- senzorická analýze je:
- Bodové hodnocení pro potravinářské odrůdy sladovnického ječměne
- Vysokou citlivost k etylenu mají
- ${question.text.length > 125 ? question.text.substr(0,125) + '…' : question.text }
Tip: přístup ke všem otázkám získáš po zakoupení (spuštění) testu
… a dalších 133 otázek
Počet otázek
138
Spuštěno
749×
Předmět
Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA83E]
Škola
Česká zemědělská univerzita v Praze
Datum nahrání
4. 5. 2024
TOP
${title}
${descriptionComputed}
${description1}
${description2}
${strongNote} ${note}
${date}
${title}
${counter|niceNumber}