Co je špatně?
Pro uložení dislike prosím napiš odůvodnění:
Pro uložení dislike prosím napiš odůvodnění:
${commentPrompt}Zatím nebyly přidány žádné komentáře. Buď první!
Reagovat
Napiš alespoň 7 znaků.
Potraviny - skúška
Příprava na zkoušku
Vypracované otázky v tomto testu:
- Jaký je hlavní cíl bezpečnosti potravin (food safety)
- Která z následujících možností není rozměrem potravinové bezpečnosti (food security)?
- Co je hlavní prioritou kvality potravinové hygieny?
- Která skupina je považována za zvlášť ohroženou během krizí potravinové bezpečnosti (např. pandemie)?
- Nařízení 178/2002:
- ${question.text.length > 125 ? question.text.substr(0,125) + '…' : question.text }
Tip: přístup ke všem otázkám získáš po zakoupení (spuštění) testu
                    
… a dalších 62 otázek
Počet otázek
67
Spuštěno
4×
Předmět
Obecné přístupy k zajištění bezpečnosti potravin [PZBP]
Škola
Mendelova univerzita v Brně
Datum nahrání
20. 5. 2025
TOP
${title}
${descriptionComputed}
${description1}
    ${description2}
${strongNote} ${note}
${date}
${title}
 ${counter|niceNumber}