Co je špatně?
Pro uložení dislike prosím napiš odůvodnění:
Pro uložení dislike prosím napiš odůvodnění:
${commentPrompt}Zatím nebyly přidány žádné komentáře. Buď první!
Reagovat
Napiš alespoň 7 znaků.
Poznej mikroorganismus
Procvičování / opakování
Vypracované otázky v tomto testu:
- - gramnegativní - nesporulující tyčinky - mezofilní . aerobní, tolerantní k nízkému pH, tvorba kyseliny octové z ethanolu...
- - plísně - vlákna, konidie - mezofilní, psychotrofní - aerobní, široké spektrum enzymů (proteolytické, amylolytické), produ...
- - Bakterie grampozitivní - Tyčinky (tvorba endospor) - Mezofilní, některé termofilní - Fakultativně anaerobní, aerobní, kata...
- - Bakterie grampozitivní - Tyčinky (tvorba endospor) - Mezofilní, některé termofilní - Striktně anaerobní, některé druhy prod...
- - plísně - vlákna, sporangiospory - mezofilní - aerobní, rychlý růst, tvoří "chlupaté" kolonie - původce kažení ovoce, zele...
- ${question.text.length > 125 ? question.text.substr(0,125) + '…' : question.text }
Tip: přístup ke všem otázkám získáš po zakoupení (spuštění) testu
… a dalších 15 otázek
Počet otázek
20
Spuštěno
0×
Předmět
Potravinářská mikrobiologie [UTB/POMI]
Škola
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Datum nahrání
21. 6. 2025
TOP
${title}
${descriptionComputed}
${description1}
${description2}
${strongNote} ${note}
${date}
${title}
${counter|niceNumber}