Co je špatně?
Pro uložení dislike prosím napiš odůvodnění:
Pro uložení dislike prosím napiš odůvodnění:
${commentPrompt}Zatím nebyly přidány žádné komentáře. Buď první!
Reagovat
Napiš alespoň 7 znaků.
Příprava na zkoušku
Příprava na zkoušku
Vypracované otázky v tomto testu:
- Sporulující b. se ve vzorcích potravin stanovují nejčastěji kultivačně:
- Z hlediska výskytu mykotoxinů jsou nejrizikovější potraviny
- Označte tvrzení, které správně charakterizuje rod Salmonella
- Pro maso ryb platí:
- Označte tvrzení, které platí pro aktivní obaly potravin:
- ${question.text.length > 125 ? question.text.substr(0,125) + '…' : question.text }
Tip: přístup ke všem otázkám získáš po zakoupení (spuštění) testu
… a dalších 169 otázek
Počet otázek
174
Spuštěno
27×
Předmět
Hygiena a zdravotní nezávadnost potravin [AMA12E]
Škola
Česká zemědělská univerzita v Praze
Datum nahrání
15. 5. 2025
TOP
${title}
${descriptionComputed}
${description1}
${description2}
${strongNote} ${note}
${date}
${title}
${counter|niceNumber}