Co je špatně?
Pro uložení dislike prosím napiš odůvodnění:
Pro uložení dislike prosím napiš odůvodnění:
${commentPrompt}Zatím nebyly přidány žádné komentáře. Buď první!
Reagovat
Napiš alespoň 7 znaků.
Procvičování ke zkoušce
Příprava na zkoušku
Vypracované otázky v tomto testu:
- Porušení jedné ze struktur sekundární, terciární a kvartérní –
- Znovunabití funkční struktury bílkovin
- Rozrušení -CO-NH- vazeb mezi aminokyselinami
- Glutation je tripeptid, jehož hlavním význam je:
- Pufrační schopnosti bílkovin jsou dány především přítomností:
- ${question.text.length > 125 ? question.text.substr(0,125) + '…' : question.text }
Tip: přístup ke všem otázkám získáš po zakoupení (spuštění) testu
… a dalších 57 otázek
Počet otázek
62
Spuštěno
52×
Předmět
Základy chemie a analýzy potravin [ACA19E]
Škola
Česká zemědělská univerzita v Praze
Datum nahrání
19. 1. 2025
TOP
${title}
${descriptionComputed}
${description1}
${description2}
${strongNote} ${note}
${date}
${title}
${counter|niceNumber}