Co je špatně?
Pro uložení dislike prosím napiš odůvodnění:
Pro uložení dislike prosím napiš odůvodnění:
${commentPrompt}Zatím nebyly přidány žádné komentáře. Buď první!
Reagovat
Napiš alespoň 7 znaků.
Procvičování na zkoušku
Příprava na zkoušku
Vypracované otázky v tomto testu:
- Jak často je třeba měnit náplň ve velkoocetnicích?
- Proč není vhodné příliš rychlé sušení při výrobě fermentovaných salámů?
- Vyberte, které tvrzení o respiraci NENÍ pravdivé
- Mezi produkty heterofermentativního mléčného kvašení NEpatří
- Jaký mikroorganismus je typickým producentem citronové kyseliny
- ${question.text.length > 125 ? question.text.substr(0,125) + '…' : question.text }
Tip: přístup ke všem otázkám získáš po zakoupení (spuštění) testu
… a dalších 51 otázek
Počet otázek
56
Spuštěno
47×
Předmět
Kvasné technologie [ACA20E]
Škola
Česká zemědělská univerzita v Praze
Datum nahrání
19. 4. 2025
TOP
${title}
${descriptionComputed}
${description1}
${description2}
${strongNote} ${note}
${date}
${title}
${counter|niceNumber}