Co je špatně?
Pro uložení dislike prosím napiš odůvodnění:
Pro uložení dislike prosím napiš odůvodnění:
${commentPrompt}Zatím nebyly přidány žádné komentáře. Buď první!
Reagovat
Napiš alespoň 7 znaků.
Procvičování
Příprava na zkoušku
Vypracované otázky v tomto testu:
- Kažení masa Bakteriemi Pseudomonas se projevuje:
- Kečupy jsou nejčastěji kaženy:
- Obligátně aerobní mikroorganismy:
- Fermentace kakaových bobů:
- Mezi pozitivní vlastnosti či možnosti průmyslového využití mikroskopických hub patří:
- ${question.text.length > 125 ? question.text.substr(0,125) + '…' : question.text }
Tip: přístup ke všem otázkám získáš po zakoupení (spuštění) testu
… a dalších 142 otázek
Počet otázek
147
Spuštěno
29×
Předmět
Potravinářská mikrobiologie [AMA22E]
Škola
Česká zemědělská univerzita v Praze
Datum nahrání
4. 1. 2025
TOP
${title}
${descriptionComputed}
${description1}
${description2}
${strongNote} ${note}
${date}
${title}
${counter|niceNumber}