Co je špatně?
Pro uložení dislike prosím napiš odůvodnění:
Pro uložení dislike prosím napiš odůvodnění:
${commentPrompt}Zatím nebyly přidány žádné komentáře. Buď první!
Reagovat
Napiš alespoň 7 znaků.
Základy technologie výroby sýrů - příprava na test
Příprava na zkoušku
Vypracované otázky v tomto testu:
- Co znamená pojem KVALITA?
- Jaké faktory ovlivňují kvalitu mléka?
- Co patří mezi hygienickou jakost mléka?
- Celkový počet mikroorganismů (CPM) je jaký druh jakosti?
- Jaké hodnoty jsou přípustné v 1 ml mléka pro CPM?
- ${question.text.length > 125 ? question.text.substr(0,125) + '…' : question.text }
Tip: přístup ke všem otázkám získáš po zakoupení (spuštění) testu
… a dalších 47 otázek
Počet otázek
52
Spuštěno
246×
Předmět
Základy technologie výroby sýrů [AQA42E]
Škola
Česká zemědělská univerzita v Praze
Datum nahrání
25. 4. 2023
TOP
${title}
${descriptionComputed}
${description1}
${description2}
${strongNote} ${note}
${date}
${title}
${counter|niceNumber}