Co je špatně?
Pro uložení dislike prosím napiš odůvodnění:
Pro uložení dislike prosím napiš odůvodnění:
${commentPrompt}Zatím nebyly přidány žádné komentáře. Buď první!
Reagovat
Napiš alespoň 7 znaků.
ZÁPOČTOVÝ TEST – ZÁKLADY TECHNOLOGIE VÝROBY SÝRŮ
Příprava na zkoušku
Vypracované otázky v tomto testu:
- Která vyhláška zákona o potravinách stanoví požadavky pro mléko a mléčné výrobky?
- Z dodávek pro mlékárenské ošetření a zpracování musí být vyloučeno mléko od dojnic:
- Mléčná plazma je mléko:
- Principem odstředění mléka je
- Co není typickým znakem sterilace?
- ${question.text.length > 125 ? question.text.substr(0,125) + '…' : question.text }
Tip: přístup ke všem otázkám získáš po zakoupení (spuštění) testu
… a dalších 22 otázek
Počet otázek
27
Spuštěno
200×
Předmět
Základy technologie výroby sýrů [AQA42E]
Škola
Česká zemědělská univerzita v Praze
Datum nahrání
18. 7. 2022
TOP
${title}
${descriptionComputed}
${description1}
${description2}
${strongNote} ${note}
${date}
${title}
${counter|niceNumber}