Co je špatně?
Pro uložení dislike prosím napiš odůvodnění:
Pro uložení dislike prosím napiš odůvodnění:
${commentPrompt}Zatím nebyly přidány žádné komentáře. Buď první!
Reagovat
Napiš alespoň 7 znaků.
Zkouškový test
Příprava na zkoušku
Vypracované otázky v tomto testu:
- Skutečnou stravitelnost lze spočítat pro všechny složky píce samostatně.
- Které antinutriční látky v rostlinách mají hořkou chuť, snižují příjem a zvyšují propustnost buněčných membrán ve střevech
- O výběru vhodné pícniny pro pěstování na farmě rozhoduje:
- Zvýšení frekvence sečí podporuje zvyšování výnosů píce.
- Jak vysoké jsou ztráty energie při bachorové fermentaci sacharidů (uveďte v celých %).
- ${question.text.length > 125 ? question.text.substr(0,125) + '…' : question.text }
Tip: přístup ke všem otázkám získáš po zakoupení (spuštění) testu
… a dalších 83 otázek
Počet otázek
88
Spuštěno
19×
Předmět
Produkce a dietetické účinky objemných krmiv [ATA18E]
Škola
Česká zemědělská univerzita v Praze
Datum nahrání
7. 11. 2024
TOP
${title}
${descriptionComputed}
${description1}
${description2}
${strongNote} ${note}
${date}
${title}
${counter|niceNumber}