×
${ item.label }
${ item.label }
${ item.label }
Není tu předmět, který hledáš?
Přidej ho
!
${ t.title }
${ t.tipFilterSchool }
${ t.notFound }
Není tu předmět, který hledáš?
Přidej ho
!
Přihlas se
Zaregistruj se
Menu
Přihlas se
Zaregistruj se
Ptof. Ing.
Alžbeta Jarošová
, Ph.D.
Mendelova univerzita v Brně
(16 hodnocení)
(1)
Konzervace potravin
KONZP
(3)
Senzorická analýza
SENAN
(8)
Technologie masa
TEMA
(3)
Chemie anorganická a analytická
CAA-TP
(1)
Kvalita, hygiena a jakost potravin
MENDELU/KHJP
(0)
Hodnocení zemědělských produktů
HOZP
(0)
Výroba a jakost živočišných produktů
VJZP
(0)
Základy senzorické analýzy
ZSENAN
Přidej předmět