×
${ item.label }
${ item.label }
${ item.label }
Není tu předmět, který hledáš?
Přidej ho
!
${ t.title }
${ t.tipFilterSchool }
${ t.notFound }
Není tu předmět, který hledáš?
Přidej ho
!
Přihlas se
Zaregistruj se
Menu
Přihlas se
Zaregistruj se
Veronika Legarová
Česká zemědělská univerzita v Praze
(13 hodnocení)
(8)
Úvod do mlékařství
(0)
Hodnocení jakosti živočišných produktů (AQA11E)
(0)
Kvalita a bezpečnost potravin (AQA21E)
(0)
Cizorodé látky a nemoci z potravin (AQA24E)
(1)
Technologie zpracování mléka - Bc.
AQA41E
(3)
Pokročilé technologie v mlékařství
AQA49E
(1)
Základy technologie výroby sýrů
AQA42E
(0)
Mlékařství
AQA13E
Přidej předmět