×

Nalezeno 57 materiálů.

Protokol horcice 1

Uznaný protokol z analýzy potravin - hořčice

Analýza a hodnocení potravin [TUACHP/TK7AHO]

UTB ve Zlíně

Word (186.5 kB)

16. 10. 2011

Analyza cokolady

Uznaný protokol z úlohy analýza čokolády

Analýza a hodnocení potravin [TUACHP/TK7AHO]

UTB ve Zlíně

Word (50.5 kB)

16. 10. 2011

Analyza potravin instrumentalnimi metodami

Návody pro chromatografické stanovení vitaminů, aromatických…

Analýza a hodnocení potravin [TUACHP/TK7AHO]

UTB ve Zlíně

PDF (89.02 kB)

16. 10. 2011

Protokol - pozadavky

Vzorový protokol tak, jak požadují vyučující laboratoří…

Analýza a hodnocení potravin [TUACHP/TK7AHO]

UTB ve Zlíně

Word (29 kB)

16. 10. 2011

Analyza kecupu

Kompletní návod do laboratoří - Analýza kečupu

Analýza a hodnocení potravin [TUACHP/TK7AHO]

UTB ve Zlíně

Word (51 kB)

16. 10. 2011

Analyza horcice

Kompletní návod do laboratoří - Analýza hořčice

Analýza a hodnocení potravin [TUACHP/TK7AHO]

UTB ve Zlíně

Word (95.5 kB)

16. 10. 2011

Analyza sterilovane zeleniny

Kompletní návod do laboratoří - Analýza sterilované…

Analýza a hodnocení potravin [TUACHP/TK7AHO]

UTB ve Zlíně

Word (205 kB)

16. 10. 2011

Analyza ovoce

Komletní návod do laboratoří - Analýza ovoce

Analýza a hodnocení potravin [TUACHP/TK7AHO]

UTB ve Zlíně

Word (37.5 kB)

16. 10. 2011

Analyza masnych vyrobu

Komletní návody do laboratoří - Analýza masných výrobků

Analýza a hodnocení potravin [TUACHP/TK7AHO]

UTB ve Zlíně

Word (84.5 kB)

16. 10. 2011