Charakteristiky analytických metod
2.Seminář:Jan Poustka
Analýza potravin a přírodních produktů [N323035]
VŠCHT v Praze
Word (12.01 kB)
28. 9. 2010
Matematicko-statistické vyjádření
1.Seminář:Jan Poustka
Analýza potravin a přírodních produktů [N323035]
VŠCHT v Praze
Word (18.81 kB)
28. 9. 2010
Předpony jednotek
1.Seminář:Jan Poustka
Analýza potravin a přírodních produktů [N323035]
VŠCHT v Praze
Word (15.01 kB)
28. 9. 2010
Vyjádření bias
1.Seminář:Jan Postka
Analýza potravin a přírodních produktů [N323035]
VŠCHT v Praze
Word (16.75 kB)
28. 9. 2010
Vyjadřování obsahu a koncentrace
1.Seminář:Jan Poustka Word
Analýza potravin a přírodních produktů [N323035]
VŠCHT v Praze
Word (14.55 kB)
28. 9. 2010
Voda
R.Koplík
Analýza potravin a přírodních produktů [N323035]
VŠCHT v Praze
PDF (210.17 kB)
28. 9. 2010
Separační metody
R.Koplík
Analýza potravin a přírodních produktů [N323035]
VŠCHT v Praze
PDF (402.38 kB)
28. 9. 2010
Sacharidy
R.Koplík
Analýza potravin a přírodních produktů [N323035]
VŠCHT v Praze
PDF (508.2 kB)
28. 9. 2010
Polysacharidy
R.Koplík
Analýza potravin a přírodních produktů [N323035]
VŠCHT v Praze
PDF (164.85 kB)
28. 9. 2010