Vyjádření bias
1.Seminář:Jan Postka
Analýza potravin a přírodních produktů [N323035]
VŠCHT v Praze
Word (16.75 kB)
28. 9. 2010
Vyjadřování obsahu a koncentrace
1.Seminář:Jan Poustka Word
Analýza potravin a přírodních produktů [N323035]
VŠCHT v Praze
Word (14.55 kB)
28. 9. 2010
Voda
R.Koplík
Analýza potravin a přírodních produktů [N323035]
VŠCHT v Praze
PDF (210.17 kB)
28. 9. 2010
Separační metody
R.Koplík
Analýza potravin a přírodních produktů [N323035]
VŠCHT v Praze
PDF (402.38 kB)
28. 9. 2010
Sacharidy
R.Koplík
Analýza potravin a přírodních produktů [N323035]
VŠCHT v Praze
PDF (508.2 kB)
28. 9. 2010
Polysacharidy
R.Koplík
Analýza potravin a přírodních produktů [N323035]
VŠCHT v Praze
PDF (164.85 kB)
28. 9. 2010
Optické a spektrální metody
R.Koplík
Analýza potravin a přírodních produktů [N323035]
VŠCHT v Praze
PDF (630.94 kB)
28. 9. 2010
Minerální látky
R.Koplík
Analýza potravin a přírodních produktů [N323035]
VŠCHT v Praze
PDF (566.74 kB)
28. 9. 2010