sacharidy
text
Analýza potravin a přírodních produktů [N323035]
VŠCHT v Praze
PDF (450.83 kB)
12. 4. 2010
minerální látky a stopové prvky
text
Analýza potravin a přírodních produktů [N323035]
VŠCHT v Praze
PDF (330.77 kB)
12. 4. 2010
lipidy
text
Analýza potravin a přírodních produktů [N323035]
VŠCHT v Praze
PDF (397.6 kB)
12. 4. 2010
látky vonné a chuťové
text
Analýza potravin a přírodních produktů [N323035]
VŠCHT v Praze
PDF (512.83 kB)
12. 4. 2010
bílkoviny a aminokyseliny
text
Analýza potravin a přírodních produktů [N323035]
VŠCHT v Praze
PDF (400.06 kB)
12. 4. 2010
přednáška č.2
další přednáška od prof. Hajšlové voda
Analýza potravin a přírodních produktů [N323035]
VŠCHT v Praze
Word (309 kB)
20. 1. 2010
přednáška č.1
vypracovaná přednáška od prof. Hajšlové
Analýza potravin a přírodních produktů [N323035]
VŠCHT v Praze
Word (766 kB)
20. 1. 2010
8.přednáška
09/10, prof.Hajšlová
Analýza potravin a přírodních produktů [N323035]
VŠCHT v Praze
Word (40.5 kB)
17. 1. 2010