Materiály
Analýza potravin [TUACHP/TP6AN]
doc. Fišera 9.2
MOLEKULOVÁ ABSORPČNÍ SPEKTROMETRIE
Analýza potravin [TUACHP/TP6AN]
UTB ve Zlíně

PDF (9.38 MB)
8. 9. 2010
doc. Fišera 9.1
aromatické látky
Analýza potravin [TUACHP/TP6AN]
UTB ve Zlíně

PDF (923.07 kB)
8. 9. 2010
doc. Fišera 8.2
hmotnostní spektrometrie
Analýza potravin [TUACHP/TP6AN]
UTB ve Zlíně

PDF (2.63 MB)
8. 9. 2010
doc. Fišera 8.1
sacharidy
Analýza potravin [TUACHP/TP6AN]
UTB ve Zlíně

PDF (109.34 kB)
8. 9. 2010
doc. Fišera 7.2
separační metody
Analýza potravin [TUACHP/TP6AN]
UTB ve Zlíně

PDF (910.39 kB)
8. 9. 2010
doc. Fišera 7
lipidy
Analýza potravin [TUACHP/TP6AN]
UTB ve Zlíně

PDF (1.89 MB)
8. 9. 2010
doc. Fišera 6
elektromigrační metody
Analýza potravin [TUACHP/TP6AN]
UTB ve Zlíně

PDF (943.93 kB)
8. 9. 2010
doc. Fišera 5.2
N-latky - instrumentalka
Analýza potravin [TUACHP/TP6AN]
UTB ve Zlíně

PDF (2.57 MB)
8. 9. 2010
doc. Fišera 5.1
N-latky
Analýza potravin [TUACHP/TP6AN]
UTB ve Zlíně

PDF (749.28 kB)
8. 9. 2010