Materiály
Balení potravin [N324026]
Přednášky
21. Ochrana potravin obalem před mikrobiálním znehodnocením
Balení potravin [N324026]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (3.06 MB)
22. 12. 2008
Přednášky
20. Kontaminace potravin složkami obalů
Balení potravin [N324026]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (140 kB)
22. 12. 2008
Přednášky
19. Ochrana obalem před změnami teploty a úloha obalu…
Balení potravin [N324026]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (6.82 MB)
22. 12. 2008
Přednášky
18. Vliv záření na potraviny a ochranná úloha obalů…
Balení potravin [N324026]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (69 kB)
22. 12. 2008
Přednášky
17. Změny chuti a vůně potravin, ochrana před nimi…
Balení potravin [N324026]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (73 kB)
22. 12. 2008
Přednášky
15. Vlhkost
Balení potravin [N324026]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (61 kB)
22. 12. 2008
Přednášky
14. Mechanické poškození
Balení potravin [N324026]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (55.5 kB)
22. 12. 2008
Přednášky
13. Základní principy ochrany potravin obalem
Balení potravin [N324026]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (80.5 kB)
22. 12. 2008
Přednášky
12. Pomocné obalové prostředky- lepidla
Balení potravin [N324026]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (135 kB)
22. 12. 2008