Chemie potravin - přednášky (ZNG)
Dostačující ke zkoušce Přepsané z Moodle + vlastní…
Chemie potravin a chemické laboratorní metody I. [2340/H4CP1]
VETUNI Brno
Word (5.57 MB)
1. 12. 2021
Protokol číslo 2
Stanovení chloridů v masných výrobcích, Stanovení dusitanů…
Chemie potravin a chemické laboratorní metody I. [2340/H4CP1]
VETUNI Brno
Word (16.67 kB)
17. 1. 2018
Protokol číslo 1
Stanovení amoniaku podle ISE a Stanovení amoniaku spektrofotometricky
Chemie potravin a chemické laboratorní metody I. [2340/H4CP1]
VETUNI Brno
Word (19.03 kB)
17. 1. 2018
Stanovení chloridů
Protokol - stanovení chloridů
Chemie potravin a chemické laboratorní metody I. [2340/H4CP1]
VETUNI Brno
Word (14.54 kB)
1. 3. 2017
Protokol - stanovení dusitanů
Protokol - stanovení dusitanů
Chemie potravin a chemické laboratorní metody I. [2340/H4CP1]
VETUNI Brno
Word (13.71 kB)
1. 3. 2017
Prorotokol - stanovení pH a kyseliny mléčné
Prorotokol - stanovení pH a kyseliny mléčné
Chemie potravin a chemické laboratorní metody I. [2340/H4CP1]
VETUNI Brno
Word (22.3 kB)
24. 2. 2017
Stanovení amoniaku
Protokol - stanovení amoniaku
Chemie potravin a chemické laboratorní metody I. [2340/H4CP1]
VETUNI Brno
Word (19.08 kB)
16. 12. 2015
protokol 1
protokol do chemie potravin v LS (bc)
Chemie potravin a chemické laboratorní metody I. [2340/H4CP1]
VETUNI Brno
Word (42.95 kB)
24. 11. 2015