Materiály
Chemie potravin [UTP/CHPO]
Chemie potravin otázky
Vypracované otázky ke zkoušce
Chemie potravin [UTP/CHPO]
UTB ve Zlíně

Word (197 kB)
29. 11. 2011
Lipidy
Lipidy - rozdělení, vzorce, reakce - oxidace lipidů
Chemie potravin [UTP/CHPO]
UTB ve Zlíně

Word (691.5 kB)
29. 11. 2011
Barviva II
Karotenoidy a antokyany v ptoravinách
Chemie potravin [UTP/CHPO]
UTB ve Zlíně

Word (54.5 kB)
29. 11. 2011
Barviva
Výskyt a použití barviv v potravinách, charakterisitka…
Chemie potravin [UTP/CHPO]
UTB ve Zlíně

Word (118.5 kB)
29. 11. 2011
Kontaminanty III
Pesticidy - rozdělení, charakteristiky, výskyt v potravinách,…
Chemie potravin [UTP/CHPO]
UTB ve Zlíně

Word (801.5 kB)
29. 11. 2011
Kontaminanty II
Mykotoxiny a mikrobiální toxiny v potravinách
Chemie potravin [UTP/CHPO]
UTB ve Zlíně

Word (84.5 kB)
29. 11. 2011
Kontaminanty I
Kontaminanty v potravinách - polychlorované bifenyly,…
Chemie potravin [UTP/CHPO]
UTB ve Zlíně

Word (76.5 kB)
29. 11. 2011
Vitaminy
Vitaminy skupiny B - výskyt, funkce, význam, denní…
Chemie potravin [UTP/CHPO]
UTB ve Zlíně

Word (149 kB)
29. 11. 2011
Minerální látky
Síra, fosfor, sodík, měď a další minerální látky v…
Chemie potravin [UTP/CHPO]
UTB ve Zlíně

Word (59.5 kB)
29. 11. 2011