Materiály
Chemie potravin [N323001]
Všechny dostupné testy 2 - AMK, bílkoviny, peptidy
Několik testů a vypracované otázky na 2. zápočtový…
Chemie potravin [N323001]
VŠCHT v Praze
Archiv RAR (1.89 MB)
25. 3. 2017
Vypracované otázky na ústní
Ručně psané otázky na ústní. Vypracované z těch co…
Chemie potravin [N323001]
VŠCHT v Praze
Archiv ZIP (2.27 MB)
14. 6. 2016
velky soubor
prezentaci a přednašky
Chemie potravin [N323001]
VŠCHT v Praze
Archiv ZIP (29.12 MB)
24. 2. 2016
prezentace
Prezentace
Chemie potravin [N323001]
VŠCHT v Praze
Archiv RAR (13.34 MB)
30. 6. 2015
Vitaminy - test - otázky
Vypracované otázky, které se s největší pravděpodobností…
Chemie potravin [N323001]
VŠCHT v Praze
Archiv ZIP (2.09 MB)
30. 5. 2015
sacharidy (cukry) a enzymatické hnědnutí
Vypracované otázky, které se s největší pravděpodobností…
Chemie potravin [N323001]
VŠCHT v Praze
Archiv ZIP (2.02 MB)
30. 5. 2015
Lipidy (tuky) - test - otázky
Vypracované otázky, které se s největší pravděpodobností…
Chemie potravin [N323001]
VŠCHT v Praze
Archiv ZIP (2.6 MB)
30. 5. 2015
Aminokyseliny, peptidy a bílkoviny - test - otázky
Vypracované otázky, které se nejčastěji v testu objevují.
Chemie potravin [N323001]
VŠCHT v Praze
Archiv ZIP (1.89 MB)
30. 5. 2015
TEST-sacharidy 4.5.15
Vypsané otázky, co byly v testu
Chemie potravin [N323001]
VŠCHT v Praze
Word (21.09 kB)
4. 5. 2015