Nafocený sešit 1. část
FYZIKÁLNÍ VLASTNOSTI POTRAVIN - ŠTĚTINA - nafocený…
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Archiv ZIP (13.45 MB)
19. 11. 2010
10 barva
verze 2010
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (1.16 MB)
6. 7. 2010
9 povrchové vlastnosti
verze 2010
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (855.14 kB)
6. 7. 2010
8 elektrické vlastnosti
verze 2010
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (1.49 MB)
6. 7. 2010
7 tepelné vlastnosti
verze 2010
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (1.66 MB)
6. 7. 2010
6 aktivita vody
verze 2010
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (1.2 MB)
6. 7. 2010
5 - textura
verze 2010
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (3.54 MB)
6. 7. 2010
zápočtový test - teorie
test z teorie k zápočtu
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Word (26 kB)
15. 6. 2010
4 viskoelasticita
verze 2010
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (441.88 kB)
6. 6. 2010