×

Nalezeno 28 materiálů.

Vypracované okruhy otázek ve skriptech do Jakost živočišných produktů

Vypracované okruhy otázek ve skriptech do Jakost živočišných…

Jakost živočišných produktů [JZP]

MENDELU v Brně

Archiv ZIP (77.91 kB)

13. 2. 2017

Vejce a vaječné výrobky

Přednáška na téma vejce a vaječné výrobky

Jakost živočišných produktů [JZP]

MENDELU v Brně

Word (27.7 kB)

21. 6. 2015

9. cvičení + 9. přednáška

Zápisy ze cvičení a z přednášky na téma Dělení sýrů,…

Jakost živočišných produktů [JZP]

MENDELU v Brně

Word (22.34 kB)

21. 6. 2015

8. cvičení + 8. přednáška

Zápisy ze cvičení a z přednášky na téma Sýry a mléčné…

Jakost živočišných produktů [JZP]

MENDELU v Brně

Word (26.33 kB)

21. 6. 2015

7. cvičení+ 7. přednáška

Zápisy ze cvičení a z přednášky na téma Jakost mléka,…

Jakost živočišných produktů [JZP]

MENDELU v Brně

Word (33.68 kB)

21. 6. 2015

6. cvičení + 6. přednáška

Zápisy z přednášky a ze cvičení na téma Jatečná drůbež…

Jakost živočišných produktů [JZP]

MENDELU v Brně

Word (28.9 kB)

21. 6. 2015

5. cvičení + 5. přednáška

Pokračování na téma Maso a masné výrobky

Jakost živočišných produktů [JZP]

MENDELU v Brně

Word (19.88 kB)

21. 6. 2015

4. cvičení + 4. přednáška

Zápisy z přednášky a ze cvičení na téma Maso a masné…

Jakost živočišných produktů [JZP]

MENDELU v Brně

Word (22.9 kB)

21. 6. 2015

1. přednáška

Úvod do předmětu JŽP

Jakost živočišných produktů [JZP]

MENDELU v Brně

Word (15.08 kB)

21. 6. 2015