Materiály
Jakost živočišných produktů [JZP]
Vypracované okruhy otázek ve skriptech do Jakost živočišných produktů
Vypracované okruhy otázek ve skriptech do Jakost živočišných…
Jakost živočišných produktů [JZP]
MENDELU v Brně

Archiv ZIP (77.91 kB)
                    13. 2. 2017
                
Vejce a vaječné výrobky
Přednáška na téma vejce a vaječné výrobky
Jakost živočišných produktů [JZP]
MENDELU v Brně

Word (27.7 kB)
                    21. 6. 2015
                
9. cvičení + 9. přednáška
Zápisy ze cvičení a z přednášky na téma Dělení sýrů,…
Jakost živočišných produktů [JZP]
MENDELU v Brně

Word (22.34 kB)
                    21. 6. 2015
                
8. cvičení + 8. přednáška
Zápisy ze cvičení a z přednášky na téma Sýry a mléčné…
Jakost živočišných produktů [JZP]
MENDELU v Brně

Word (26.33 kB)
                    21. 6. 2015
                
7. cvičení+ 7. přednáška
Zápisy ze cvičení a z přednášky na téma Jakost mléka,…
Jakost živočišných produktů [JZP]
MENDELU v Brně

Word (33.68 kB)
                    21. 6. 2015
                
6. cvičení + 6. přednáška
Zápisy z přednášky a ze cvičení na téma Jatečná drůbež…
Jakost živočišných produktů [JZP]
MENDELU v Brně

Word (28.9 kB)
                    21. 6. 2015
                
5. cvičení + 5. přednáška
Pokračování na téma Maso a masné výrobky
Jakost živočišných produktů [JZP]
MENDELU v Brně

Word (19.88 kB)
                    21. 6. 2015
                
4. cvičení + 4. přednáška
Zápisy z přednášky a ze cvičení na téma Maso a masné…
Jakost živočišných produktů [JZP]
MENDELU v Brně

Word (22.9 kB)
                    21. 6. 2015