Protokol Těstoviny
Protokol - Hodnocení těstovin
Kvalita a nezávadnost potravin rostlinného původu [AQA51E]
ČZU v Praze
Word (18.61 kB)
22. 1. 2025
Protokol rmutování
Protokol ze cvičení - rmutování
Kvalita a nezávadnost potravin rostlinného původu [AQA51E]
ČZU v Praze
Word (20.16 kB)
22. 1. 2025
Návrh reformulace výrobku z rostlinných produktů
Semestrální práce na návrh reformulace produktu Nutella.
Kvalita a nezávadnost potravin rostlinného původu [AQA51E]
ČZU v Praze
Word (24.7 kB)
22. 1. 2025
Otázky ze zkoušky
Vypsané otázky z několika termínů. Pro info co tak…
Kvalita a nezávadnost potravin rostlinného původu [AQA51E]
ČZU v Praze
Word (17.38 kB)
22. 1. 2025
Zápočtový test Kvalita a nezávadnost potravin rostlinného původu
Jedna z variant zápočtového testu
Kvalita a nezávadnost potravin rostlinného původu [AQA51E]
ČZU v Praze
Word (16.43 kB)
27. 12. 2024
Otázky ze zkoušky
soubor obsahuje otázky ze dvou termínů zkoušky
Kvalita a nezávadnost potravin rostlinného původu [AQA51E]
ČZU v Praze
Word (13.79 kB)
16. 1. 2024