Kvalita a nezávadnost potravin rostlinného původu - 2. protokol
2. protokol
Kvalita a nezávadnost potravin rostlinného původu [AQA51E]
ČZU v Praze
Word (18.68 kB)
17. 4. 2025
Kvalita a nezávadnost potravin rostlinného původu - 1. protokol
1. protokol
Kvalita a nezávadnost potravin rostlinného původu [AQA51E]
ČZU v Praze
Word (41.91 kB)
17. 4. 2025
Výpisky ze cvičení
Výpisky ze cvičení z roku 2024.
Kvalita a nezávadnost potravin rostlinného původu [AQA51E]
ČZU v Praze
Word (32.59 kB)
17. 4. 2025
Protokol - mletí a výtěžnost mouky
Protokol ze cvičení - mletí mouky a její výtěžnost
Kvalita a nezávadnost potravin rostlinného původu [AQA51E]
ČZU v Praze
Word (17.29 kB)
22. 1. 2025
Protokol - Technologie moštování
Protokol ze cvičení, exkurze po pavilonu a vybraná…
Kvalita a nezávadnost potravin rostlinného původu [AQA51E]
ČZU v Praze
Word (19.84 kB)
22. 1. 2025
Protokol - terénní cvičení
Protokol ze cvičení - porovnání ovocných sirupu a přídavných…
Kvalita a nezávadnost potravin rostlinného původu [AQA51E]
ČZU v Praze
Word (73.97 kB)
22. 1. 2025
Protokol - Technologické vlastnosti lepku
Protokol ze cvičení - technologické vlastnosti lepku
Kvalita a nezávadnost potravin rostlinného původu [AQA51E]
ČZU v Praze
Word (19.92 kB)
22. 1. 2025
Protokol - Hodnocení mouky
Protokol ze cvičení - hodnocení mouky
Kvalita a nezávadnost potravin rostlinného původu [AQA51E]
ČZU v Praze
Word (196.71 kB)
22. 1. 2025