×

Nalezeno 22 materiálů.

Kvalita a nezávadnost potravin rostlinného původu - 2. protokol

2. protokol

Kvalita a nezávadnost potravin rostlinného původu [AQA51E]

ČZU v Praze

Word (18.68 kB)

17. 4. 2025

Kvalita a nezávadnost potravin rostlinného původu - 1. protokol

1. protokol

Kvalita a nezávadnost potravin rostlinného původu [AQA51E]

ČZU v Praze

Word (41.91 kB)

17. 4. 2025

Výpisky ze cvičení

Výpisky ze cvičení z roku 2024.

Kvalita a nezávadnost potravin rostlinného původu [AQA51E]

ČZU v Praze

Word (32.59 kB)

17. 4. 2025

Protokol - mletí a výtěžnost mouky

Protokol ze cvičení - mletí mouky a její výtěžnost

Kvalita a nezávadnost potravin rostlinného původu [AQA51E]

ČZU v Praze

Word (17.29 kB)

22. 1. 2025

Protokol - Technologie moštování

Protokol ze cvičení, exkurze po pavilonu a vybraná…

Kvalita a nezávadnost potravin rostlinného původu [AQA51E]

ČZU v Praze

Word (19.84 kB)

22. 1. 2025

Protokol - terénní cvičení

Protokol ze cvičení - porovnání ovocných sirupu a přídavných…

Kvalita a nezávadnost potravin rostlinného původu [AQA51E]

ČZU v Praze

Word (73.97 kB)

22. 1. 2025

Protokol - Technologické vlastnosti lepku

Protokol ze cvičení - technologické vlastnosti lepku

Kvalita a nezávadnost potravin rostlinného původu [AQA51E]

ČZU v Praze

Word (19.92 kB)

22. 1. 2025

Protokol - Hodnocení mouky

Protokol ze cvičení - hodnocení mouky

Kvalita a nezávadnost potravin rostlinného původu [AQA51E]

ČZU v Praze

Word (196.71 kB)

22. 1. 2025