Seminární práce – Způsoby solení masa a jejich vliv na kvalitu masa a masných …
Seminární práce Způsoby solení masa a jejich vliv na…
Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu [AQA52E]
ČZU v Praze
PDF (167.66 kB)
17. 4. 2025
Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu - 8. protokol
8. protokol
Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu [AQA52E]
ČZU v Praze
PDF (203.3 kB)
17. 4. 2025
Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu - 7. protokol
7. protokol
Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu [AQA52E]
ČZU v Praze
PDF (223.24 kB)
17. 4. 2025
Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu - 6. protokol
6. protokol
Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu [AQA52E]
ČZU v Praze
PDF (178.72 kB)
17. 4. 2025
Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu - 5. protokol
5. protokol
Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu [AQA52E]
ČZU v Praze
PDF (149.51 kB)
17. 4. 2025
Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu - 4. protokol
4. protokol
Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu [AQA52E]
ČZU v Praze
PDF (492.96 kB)
17. 4. 2025
Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu - 2. protokol
2. protokol
Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu [AQA52E]
ČZU v Praze
PDF (143.56 kB)
17. 4. 2025
Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu - 1. protokol
1. protokol
Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu [AQA52E]
ČZU v Praze
PDF (156.06 kB)
17. 4. 2025