×

Nalezeno 13 materiálů.

Seminární práce – Způsoby solení masa a jejich vliv na kvalitu masa a masných …

Seminární práce Způsoby solení masa a jejich vliv na…

Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu [AQA52E]

ČZU v Praze

PDF (167.66 kB)

17. 4. 2025

Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu - 8. protokol

8. protokol

Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu [AQA52E]

ČZU v Praze

PDF (203.3 kB)

17. 4. 2025

Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu - 7. protokol

7. protokol

Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu [AQA52E]

ČZU v Praze

PDF (223.24 kB)

17. 4. 2025

Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu - 6. protokol

6. protokol

Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu [AQA52E]

ČZU v Praze

PDF (178.72 kB)

17. 4. 2025

Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu - 5. protokol

5. protokol

Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu [AQA52E]

ČZU v Praze

PDF (149.51 kB)

17. 4. 2025

Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu - 4. protokol

4. protokol

Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu [AQA52E]

ČZU v Praze

PDF (492.96 kB)

17. 4. 2025

Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu - 2. protokol

2. protokol

Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu [AQA52E]

ČZU v Praze

PDF (143.56 kB)

17. 4. 2025

Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu - 1. protokol

1. protokol

Kvalita a nezávadnost potravin živočišného původu [AQA52E]

ČZU v Praze

PDF (156.06 kB)

17. 4. 2025