Protokol DU 2022
Stanovení celkového dusíku a výpočet obsahu bílkovin…
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze

Word (44.07 kB)
14. 11. 2022
Protokol LC2 2022
Stanovení sacharidů metodou vysokoúčinné kapalinové…
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze

Archiv ZIP (89.37 kB)
11. 11. 2022
Protokol GC-FID 2022
Stanovení složení mastných kyselin metodou plynové…
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze

Archiv ZIP (1.91 MB)
11. 11. 2022
Protokol GC-MS 2022
Stanovení těkavých látek pomocí GC-MS metodou plynové…
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze

Archiv ZIP (62.62 kB)
11. 11. 2022
Protokol IČ 2022
Charakterizace rostlinných olejů využitím metody infračervené…
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze

Archiv ZIP (331.72 kB)
11. 11. 2022
Protokol MI 2022
Stanovení minerálních látek metodou atomové absorpční…
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze

Archiv ZIP (64.09 kB)
11. 11. 2022
Kompletní příprava na závěrečný test z Laboratoře analýzy potravin a přírodních …
Pdf soubor s vypracovanými otázkami z návodů + potřebné…
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze

Archiv ZIP (438.06 kB)
26. 11. 2021
Sepsané otázky na testy
Sepsané otázky ze všech úloh na vstupní testy a závěrečný…
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze

Word (36.85 kB)
13. 12. 2020
Protokoly - všechny hodnoceny za A
Protokoly z LAPPP, všechny hodnoceny za A, z podzimu…
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze

Archiv ZIP (738.2 kB)
28. 1. 2020