×

Nalezeno 228 materiálů.

protokol z LAPPP - stanovení sacharidů HPLC/ELSD

protokol z laboratoře analýzy potravin k úloze stanovení…

Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]

VŠCHT v Praze

Word (64.3 kB)

13. 6. 2018

protokol LAPPP - min. látky

protokol z laboratoře analýzy potravin k úloze minerální…

Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]

VŠCHT v Praze

Word (68.7 kB)

13. 6. 2018

Kjeldahlova metoda protokol

Hodnoceno za A

Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]

VŠCHT v Praze

PDF (415.08 kB)

17. 4. 2018

Stanovení minerálních látek - protokol

Hodnoceno za A

Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]

VŠCHT v Praze

PDF (664.1 kB)

17. 4. 2018

LAPPP_protokoly

aktuální na 2017

Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]

VŠCHT v Praze

Archiv RAR (6.65 MB)

18. 12. 2017

LAPPP

Vypracované protokoly z LAPPP 2017

Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]

VŠCHT v Praze

Archiv ZIP (1.49 MB)

22. 11. 2017

Protkol z úlohy Stanovení tuku a hodnocení kvality tuků a olejů (metody: …

Protokol za A Stanovení tuku extrakcí dle Soxhleta Stanovení…

Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]

VŠCHT v Praze

PDF (220.4 kB)

19. 11. 2017

Všechny protokoly! zimní semestr 2017

Všechny protokoly hodnoceny za A

Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]

VŠCHT v Praze

Archiv RAR (1.38 MB)

16. 11. 2017

Protokol LC1

STANOVENÍ ASKORBOVÉ KYSELINY. 2017 Hodnoceno za A

Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]

VŠCHT v Praze

Word (59.79 kB)

14. 10. 2017