Materiály
Laboratoř analýzy potravin [C513]
05 Ovocné šťávy
05 Ovocné šťávy
Laboratoř analýzy potravin [C513]
Univerzita Pardubice

Word (25.35 kB)
7. 2. 2020
04 Instantní nápoje
04 Instantní nápoje
Laboratoř analýzy potravin [C513]
Univerzita Pardubice

Word (25.79 kB)
7. 2. 2020
03 Hořčice
03 Hořcice
Laboratoř analýzy potravin [C513]
Univerzita Pardubice

Word (27.14 kB)
7. 2. 2020
02 Rostlinné tuky a oleje 2019
tuky a oleje
Laboratoř analýzy potravin [C513]
Univerzita Pardubice

Word (27.43 kB)
7. 2. 2020
01 Med 2019
01 Med
Laboratoř analýzy potravin [C513]
Univerzita Pardubice

Word (33.89 kB)
7. 2. 2020
Protokol - Med UZNANÝ
Stanovení obsahu prolinu v medu spektrofotometricky…
Laboratoř analýzy potravin [C513]
Univerzita Pardubice

Word (26.24 kB)
14. 11. 2019
Protokol - Pivo UZNANÝ
Stanovení hmotnostního zlomku alkoholu destilační metodou Stanovení…
Laboratoř analýzy potravin [C513]
Univerzita Pardubice

Word (33.96 kB)
14. 11. 2019
Protokol - Analýza kyselosti a antioxidačních vlastností vína UZNANÝ
Analýza celkového obsahu fenolických látek Stanovení…
Laboratoř analýzy potravin [C513]
Univerzita Pardubice

Word (98.51 kB)
14. 11. 2019
Protokol - Mléčné výrobky UZNANÝ
- Stanovení obsahu sušiny v sýru - Stanovení obsahu…
Laboratoř analýzy potravin [C513]
Univerzita Pardubice

Word (26.41 kB)
5. 11. 2019