Materiály
Mikrobiologické zkoumání potravin
potravinářské patogeny
Mikrobiologické zkoumání potravin
VŠCHT v Praze

PDF (300.46 kB)
22. 5. 2009
pokračování kultivace
Mikrobiologické zkoumání potravin
VŠCHT v Praze

PDF (771 kB)
22. 5. 2009
MO v potravinách
Mikrobiologické zkoumání potravin
VŠCHT v Praze

PDF (375.7 kB)
22. 5. 2009
Imunochemické metody
Mikrobiologické zkoumání potravin
VŠCHT v Praze

PDF (974.44 kB)
22. 5. 2009
metody stanovení MO
Mikrobiologické zkoumání potravin
VŠCHT v Praze

PDF (1.17 MB)
22. 5. 2009
HACCP
Mikrobiologické zkoumání potravin
VŠCHT v Praze

PDF (493.9 kB)
22. 5. 2009
Biogenní aminy
poslední přednáška
Mikrobiologické zkoumání potravin
VŠCHT v Praze

PowerPoint (3.48 MB)
22. 5. 2009