Materiály
Mikrobiologické zkoumání potravin
Patogeny
Mikrobiologické zkoumání potravin
VŠCHT v Praze

PDF (1.3 MB)
22. 5. 2009
Vnímání rizik z příjmu cizorodých látek
Mikrobiologické zkoumání potravin
VŠCHT v Praze

PDF (315.14 kB)
22. 5. 2009
Mikrobiologická bezpečnost potravin (Kateřina Demnerová)
Mikrobiologické zkoumání potravin
VŠCHT v Praze

PDF (852.13 kB)
22. 5. 2009
Legislativa
Nařízení komise č. 1441/2007: do potravinářské mikrobiologie…
Mikrobiologické zkoumání potravin
VŠCHT v Praze

PDF (240.89 kB)
22. 5. 2009
Alimentární onemocnění
Mikrobiologické zkoumání potravin
VŠCHT v Praze

PDF (2.39 MB)
22. 5. 2009
Vliv vnějších a vnitřních faktorů na mikroorganizmy v potravinách
Mikrobiologické zkoumání potravin
VŠCHT v Praze

PDF (2.12 MB)
22. 5. 2009
Úvod do mikrobiologie potravin
Kontaminanty životního prostředí, mikrobiologická kontaminace,…
Mikrobiologické zkoumání potravin
VŠCHT v Praze

PDF (149.11 kB)
22. 5. 2009
rychlé metody
také z aktualizovaných,jako všechny nové
Mikrobiologické zkoumání potravin
VŠCHT v Praze

PDF (710.58 kB)
22. 5. 2009
potravinářské patogeny 1
aktualizované
Mikrobiologické zkoumání potravin
VŠCHT v Praze

PDF (1.31 MB)
22. 5. 2009