×

Nalezeno 96 materiálů.

PROTOKOL MORFOLOGICKÉ A KULTIVAČNÍ ZNAKY BAKTERIÍ

SCHVÁLENO

Potravinářská mikrobiologie I [POMI1]

MENDELU v Brně

PDF (1.25 MB)

29. 10. 2024

PROTOKOL ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKY MIKROSKOPU

Svhváleno panem docentem Kalhotkou

Potravinářská mikrobiologie I [POMI1]

MENDELU v Brně

PDF (1.36 MB)

29. 10. 2024

Protokoly

Soubor s 5 protokoly: mléko a mléčné kvašení, kvasinky,…

Potravinářská mikrobiologie I [POMI1]

MENDELU v Brně

Archiv ZIP (755.17 kB)

15. 5. 2023

Protokol 9 - Vliv podmínek na amonizační aktivitu mikroorganismů

Vliv podmínek na amonizační aktivitu mikroorganismů,…

Potravinářská mikrobiologie I [POMI1]

MENDELU v Brně

Word (99.55 kB)

5. 2. 2023

Protokol 8 - BMK

BMK, word, včetně obrázků, uznáno Kalhotka 2022

Potravinářská mikrobiologie I [POMI1]

MENDELU v Brně

Word (1.59 MB)

5. 2. 2023

Protokol 7 - Rozbor čerstvého sýra

Rozbor čerstvého sýra, word, uznáno Kalhotka 2022.

Potravinářská mikrobiologie I [POMI1]

MENDELU v Brně

Word (33.87 kB)

5. 2. 2023

Protokol 6 - Boj proti mikroorganismům

Boj proti mikroorganismům, word, uznáno Kalhotka 2022.

Potravinářská mikrobiologie I [POMI1]

MENDELU v Brně

Word (40.11 kB)

5. 2. 2023

Protokol 5 - Kvasinky

Kvasinky, protokol word, všechny výpočty a tabulky.…

Potravinářská mikrobiologie I [POMI1]

MENDELU v Brně

Word (40.33 kB)

11. 4. 2022

Protokol 4 - Morfologie plísní

Morfologie plísní, protokol word, včetně fotografií…

Potravinářská mikrobiologie I [POMI1]

MENDELU v Brně

Word (1.1 MB)

11. 4. 2022