Výroba škrobu
Přednášky od Mgr. Burešové
Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]
UTB ve Zlíně

PowerPoint (656.5 kB)
5. 12. 2010
Výroba cukru
Přednášky od Mgr. Burešové
Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]
UTB ve Zlíně

PowerPoint (932 kB)
5. 12. 2010
Trvanlivé pečivo
Přednášky od Mgr. Burešové
Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]
UTB ve Zlíně

PowerPoint (350 kB)
5. 12. 2010
Pekárenství
Přednášky od Mgr. Burešové
Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]
UTB ve Zlíně

PowerPoint (554.5 kB)
5. 12. 2010
Mlýnařství
Přednášky od Mgr. Burešové
Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]
UTB ve Zlíně

PowerPoint (1.4 MB)
5. 12. 2010
Cereálie
Přednášky od Mgr. Burešové
Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]
UTB ve Zlíně

PowerPoint (3.72 MB)
5. 12. 2010
Chemické složení potravin
Přednášky od Mgr. Burešové
Potravinářské technologie a biotechnologie I., II. [TUTP/TK5P1,2]
UTB ve Zlíně

PowerPoint (297 kB)
5. 12. 2010