Materiály
Státnice Bc-maso, mléko, rostliny
11. Suroviny pro masnou výrobu
Ke státnici z masa
Státnice Bc-maso, mléko, rostliny
VETUNI Brno
Word (33.57 kB)
9. 12. 2015
10. Složení a vlastnosti masa
Ke státnici z masa
Státnice Bc-maso, mléko, rostliny
VETUNI Brno
Word (99.31 kB)
9. 12. 2015
9. Chlazení masa
Ke státnici z masa
Státnice Bc-maso, mléko, rostliny
VETUNI Brno
Word (598.09 kB)
9. 12. 2015
8. Zrání masa
Ke státnici z masa
Státnice Bc-maso, mléko, rostliny
VETUNI Brno
Word (2.36 MB)
9. 12. 2015
7. Bourání vepřového masa
Ke státnici z masa
Státnice Bc-maso, mléko, rostliny
VETUNI Brno
Word (599.16 kB)
9. 12. 2015
6. Vedlejší jatečné suroviny
Ke státnici z masa
Státnice Bc-maso, mléko, rostliny
VETUNI Brno
Word (100.5 kB)
9. 12. 2015
4.,5. Porážka skotu, prasat
Ke státnici z masa
Státnice Bc-maso, mléko, rostliny
VETUNI Brno
Word (210.06 kB)
9. 12. 2015
3. klasifikace
Ke státnici z masa
Státnice Bc-maso, mléko, rostliny
VETUNI Brno
Word (117.6 kB)
9. 2. 2015
2. Přeprava jat. zvířat
Ke státnici z masa
Státnice Bc-maso, mléko, rostliny
VETUNI Brno
Word (36.42 kB)
9. 2. 2015