Materiály
Technologie potravin I [N321002]
Výroba droždí
Materiály od Dr.Ing. Patákové Petry
Technologie potravin I [N321002]
VŠCHT v Praze

Word (133 kB)
27. 3. 2010
Tradiční biotechnologie
Materiály od Dr.Ing. Patákové Petry
Technologie potravin I [N321002]
VŠCHT v Praze

Word (139.5 kB)
27. 3. 2010
řasy
Materiály od Dr.Ing. Patákové Petry
Technologie potravin I [N321002]
VŠCHT v Praze

Word (58.5 kB)
27. 3. 2010
Produkce dalších organických kyselin
Materiály od Dr.Ing. Patákové Petry
Technologie potravin I [N321002]
VŠCHT v Praze

Word (141.5 kB)
27. 3. 2010
Kyselina citronová
Materiály od Dr.Ing. Patákové Petry
Technologie potravin I [N321002]
VŠCHT v Praze

Word (87 kB)
27. 3. 2010
Fermentované potraviny ze sojových bobů
Materiály od Dr.Ing. Patákové Petry
Technologie potravin I [N321002]
VŠCHT v Praze

Word (72.5 kB)
27. 3. 2010
Fermentační výroba ethanolu
Přednášky od Dr.Ing. Patákové Petry
Technologie potravin I [N321002]
VŠCHT v Praze

Word (2.51 MB)
27. 3. 2010
Fermentační produkce rozpoštědel
Materiály od Dr. Ing. Patákové Petry
Technologie potravin I [N321002]
VŠCHT v Praze

Word (692 kB)
27. 3. 2010