Materiály
Technologie potravin I [N321002]
Technologie čokolády 2
technologie čokolády
Technologie potravin I [N321002]
VŠCHT v Praze

PowerPoint (10.98 MB)
29. 5. 2010
Technologie čokolády
Výroba čokolády
Technologie potravin I [N321002]
VŠCHT v Praze

PowerPoint (1.53 MB)
29. 5. 2010
Technologie čokolády a cukrovinek
suroviny
Technologie potravin I [N321002]
VŠCHT v Praze

PowerPoint (9.27 MB)
29. 5. 2010
Cukry
Cukry
Technologie potravin I [N321002]
VŠCHT v Praze

PDF (8.74 MB)
29. 5. 2010
Mlýnská
Mlýnská výroba - výňatek z přednášky
Technologie potravin I [N321002]
VŠCHT v Praze

Word (429 kB)
21. 5. 2010
Technologie škrobu
Přednáška technologie škrobu
Technologie potravin I [N321002]
VŠCHT v Praze

PDF (4.18 MB)
21. 5. 2010
Pivovarství výroba piva
Přednáška od Ing. Lucie Siříšťové Ph.D.
Technologie potravin I [N321002]
VŠCHT v Praze

PowerPoint (4.52 MB)
27. 3. 2010
Vyšší houby
Materiály od Dr.Ing. Patákové Petry
Technologie potravin I [N321002]
VŠCHT v Praze

Word (1.84 MB)
27. 3. 2010
Výroba ovocných destilátů
Materiály od Dr.Ing. Patákové Petry
Technologie potravin I [N321002]
VŠCHT v Praze

Word (56.5 kB)
27. 3. 2010