×

Nalezeno 24 materiálů.

těstoviny

T7PR1, přednášky Mgr. Burešové, Ph.D

Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II [TUTMP/T7PR1,2]

UTB ve Zlíně

PowerPoint (1.38 MB)

9. 11. 2011

extruze

T7PR1, přednášky Mgr. Burešové, Ph.D

Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II [TUTMP/T7PR1,2]

UTB ve Zlíně

PowerPoint (1.55 MB)

9. 11. 2011

trvanlivé pečivo

T7PR1, přednášky Mgr. Burešové, Ph.D

Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II [TUTMP/T7PR1,2]

UTB ve Zlíně

PowerPoint (1.95 MB)

9. 11. 2011

pekárenská technologie

T7PR1, přednášky Mgr. Burešové, Ph.D

Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II [TUTMP/T7PR1,2]

UTB ve Zlíně

PowerPoint (2.96 MB)

9. 11. 2011

hodnocení jakosti mouky

T7PR1, přednášky Mgr. Burešové, Ph.D

Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II [TUTMP/T7PR1,2]

UTB ve Zlíně

ppt (435.92 kB)

9. 11. 2011

mlynářská technologie

T7PR1, přednášky Mgr. Burešové, Ph.D

Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II [TUTMP/T7PR1,2]

UTB ve Zlíně

ppt (548.55 kB)

9. 11. 2011

pseudocereálie

T7PR1, přednášky Mgr. Burešové, Ph.D

Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II [TUTMP/T7PR1,2]

UTB ve Zlíně

PowerPoint (2.18 MB)

9. 11. 2011

cereálie

T7PR1, přednášky Mgr. Burešové, Ph.D

Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II [TUTMP/T7PR1,2]

UTB ve Zlíně

PowerPoint (2.77 MB)

9. 11. 2011

Luštěniny

podklad do semináře (Hanuštiak)

Technologie výroby potravin rostlinného původu I, II [TUTMP/T7PR1,2]

UTB ve Zlíně

Word (35.4 kB)

8. 11. 2011