8. - 9. Souhrn
Obsahuje to, co není v prezentacích. (Vladimír)
Úvod do potravinářských a biochemických věd [N322020]
VŠCHT v Praze

PDF (182.69 kB)
8. 12. 2014
7. Souhrn
Obsahuje to, co není v prezentacích. (Vladimír)
Úvod do potravinářských a biochemických věd [N322020]
VŠCHT v Praze

PDF (208.22 kB)
8. 12. 2014
6. Souhrn
Obsahuje to, co není v prezentacích. (Vladimír)
Úvod do potravinářských a biochemických věd [N322020]
VŠCHT v Praze

PDF (285.85 kB)
8. 12. 2014
5. Souhrn
Obsahuje to, co není v prezentacích. (Vladimír)
Úvod do potravinářských a biochemických věd [N322020]
VŠCHT v Praze

PDF (493.07 kB)
8. 12. 2014
4. Souhrn
Obsahuje to, co není v prezentacích. (Vladimír)
Úvod do potravinářských a biochemických věd [N322020]
VŠCHT v Praze

PDF (236.37 kB)
8. 12. 2014
3. Souhrn
Obsahuje to, co není v prezentacích. (Vladimír)
Úvod do potravinářských a biochemických věd [N322020]
VŠCHT v Praze

PDF (321.21 kB)
8. 12. 2014
2. Souhrn
Obsahuje to, co není v prezentacích. (Vladimír)
Úvod do potravinářských a biochemických věd [N322020]
VŠCHT v Praze

PDF (397.44 kB)
8. 12. 2014
2. Prezentace
Prezentace z hodiny. (Vladimír) 2014/2015
Úvod do potravinářských a biochemických věd [N322020]
VŠCHT v Praze

PDF (2.17 MB)
8. 12. 2014
1. Souhrn
Obsahuje to, co není v prezentacích. (Vladimír)
Úvod do potravinářských a biochemických věd [N322020]
VŠCHT v Praze

PDF (645.37 kB)
8. 12. 2014