Materiály
Úvod do potravinářství [AKA43E]
Mikrobiologické požadavky na potravinu, krmiva a vodu
Zápisky psané v tabletu na předmět úvod do potravinářství…
Úvod do potravinářství [AKA43E]
ČZU v Praze
PDF (8.94 MB)
8. 12. 2021
Lipidy a antioxidanty v potravě
Zápisky psané v tabletu na předmět úvod do potravinářství…
Úvod do potravinářství [AKA43E]
ČZU v Praze
PDF (7.32 MB)
8. 12. 2021
Historie falšování
Zápisky psané v tabletu na předmět úvod do potravinářství…
Úvod do potravinářství [AKA43E]
ČZU v Praze
PDF (4.66 MB)
8. 12. 2021
Značka kvality
Zápisky psané v tabletu na předmět úvod do potravinářství…
Úvod do potravinářství [AKA43E]
ČZU v Praze
PDF (7 MB)
8. 12. 2021
Mezinárodní právo
Zápisky psané v tabletu na předmět úvod do potravinářství…
Úvod do potravinářství [AKA43E]
ČZU v Praze
PDF (5.51 MB)
8. 12. 2021
EFSA a RASFF
Zápisky psané v tabletu na předmět úvod do potravinářství…
Úvod do potravinářství [AKA43E]
ČZU v Praze
PDF (3.69 MB)
8. 12. 2021
Falšování potravin
Zápisky psané v tabletu na předmět úvod do potravinářství…
Úvod do potravinářství [AKA43E]
ČZU v Praze
PDF (5.57 MB)
8. 12. 2021
Kvalita potravin
Zápisky psané v tabletu na předmět úvod do potravinářství…
Úvod do potravinářství [AKA43E]
ČZU v Praze
PDF (9.84 MB)
8. 12. 2021
Označování potravin
Zápisky psané v tabletu na předmět úvod do potravinářství…
Úvod do potravinářství [AKA43E]
ČZU v Praze
PDF (6.32 MB)
8. 12. 2021