×

Nalezeno 41 materiálů.

Mikrobiologické požadavky na potravinu, krmiva a vodu

Zápisky psané v tabletu na předmět úvod do potravinářství…

Úvod do potravinářství [AKA43E]

ČZU v Praze

PDF (8.94 MB)

8. 12. 2021

Lipidy a antioxidanty v potravě

Zápisky psané v tabletu na předmět úvod do potravinářství…

Úvod do potravinářství [AKA43E]

ČZU v Praze

PDF (7.32 MB)

8. 12. 2021

Historie falšování

Zápisky psané v tabletu na předmět úvod do potravinářství…

Úvod do potravinářství [AKA43E]

ČZU v Praze

PDF (4.66 MB)

8. 12. 2021

Značka kvality

Zápisky psané v tabletu na předmět úvod do potravinářství…

Úvod do potravinářství [AKA43E]

ČZU v Praze

PDF (7 MB)

8. 12. 2021

Mezinárodní právo

Zápisky psané v tabletu na předmět úvod do potravinářství…

Úvod do potravinářství [AKA43E]

ČZU v Praze

PDF (5.51 MB)

8. 12. 2021

EFSA a RASFF

Zápisky psané v tabletu na předmět úvod do potravinářství…

Úvod do potravinářství [AKA43E]

ČZU v Praze

PDF (3.69 MB)

8. 12. 2021

Falšování potravin

Zápisky psané v tabletu na předmět úvod do potravinářství…

Úvod do potravinářství [AKA43E]

ČZU v Praze

PDF (5.57 MB)

8. 12. 2021

Kvalita potravin

Zápisky psané v tabletu na předmět úvod do potravinářství…

Úvod do potravinářství [AKA43E]

ČZU v Praze

PDF (9.84 MB)

8. 12. 2021

Označování potravin

Zápisky psané v tabletu na předmět úvod do potravinářství…

Úvod do potravinářství [AKA43E]

ČZU v Praze

PDF (6.32 MB)

8. 12. 2021