Přepsané přednášky
soubor obsahuje veškeré přepsané prezentace do jednoho…
Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA43E]
ČZU v Praze
PDF (1.34 MB)
13. 2. 2024
Nákupní hodnocení pšenice - protokol
schválený protokol
Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA43E]
ČZU v Praze
Word (102.6 kB)
31. 1. 2024
Prezentace - vliv teploty na kvalitu olejnin
Prezentace na zadané téma: Vliv teploty na kvalitu…
Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA43E]
ČZU v Praze
PowerPoint (4.59 MB)
15. 10. 2023
Hodnocení semen plodin - základy hodnocení potravin rostlinného původu …
Protokol hodnocení semen plodin, rozměry, HTS
Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA43E]
ČZU v Praze
Word (194.42 kB)
15. 10. 2023
Nákupní hodnocení pšenice - základy hodnocení potravin rostlinného původu …
Protokol nákupní hodnocení pšenice
Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA43E]
ČZU v Praze
Word (2.86 MB)
15. 10. 2023
Lepek - Základy hodnocení potravin rostlinného původu protokol
Hodnocení jakosti surovin rostlinného původu - protokol,…
Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA43E]
ČZU v Praze
Word (184.28 kB)
15. 10. 2023
Hodnocení jakosti luštěnin - Základy hodnocení potravin rostlinného původu
Protokol luštěniny
Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA43E]
ČZU v Praze
Word (58.01 kB)
15. 10. 2023
Hodnocení jakosti brambor - základy hodnocení potravin rostlinného původu
Protokol brambory
Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA43E]
ČZU v Praze
Word (597.66 kB)
15. 10. 2023