Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu
Kompletně přepsané prezentace ze cvičení. Možnost doplnění…
Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu [AQA64E]
ČZU v Praze

Word (9.93 MB)
5. 3. 2024
Výpisky ze cvičení 8
Výpisky ze cvičení 8 na téma: Ryby a ostatní vodní…
Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu [AQA64E]
ČZU v Praze

PDF (326.02 kB)
26. 1. 2024
Výpisky ze cvičení 4
Výpisky ze cvičení na téma: Zpracování masa a výroba…
Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu [AQA64E]
ČZU v Praze

PDF (342 kB)
26. 1. 2024
Výpisky ze cvičení 3
Výpisky ze cvičení na téma: Chlazení, mražení a rozmrazování…
Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu [AQA64E]
ČZU v Praze

PDF (235.71 kB)
26. 1. 2024
Výpisky z přednášek
Výpisky z přednášek, vložené grafy z prezentací
Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu [AQA64E]
ČZU v Praze

Word (5.25 MB)
13. 1. 2024
Vše na zápočet (jsou potřeba jen tučně zvýrazněné věci ze cvik)
vypsané tučně zvýrazněné věci ze cvik ve formě otázek
Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu [AQA64E]
ČZU v Praze

Word (10.69 MB)
6. 1. 2024
ZHKPŽP
Veškeré poznámky z prezentací ze cvičení a přednášek.
Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu [AQA64E]
ČZU v Praze

PDF (10.14 MB)
3. 1. 2024
Základy hodnocení kvality živočišného původu - zkouška
Materiál ke zkoušce z kvality potravin živočišného…
Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu [AQA64E]
ČZU v Praze

Word (30.25 kB)
17. 12. 2023
Přepsané otázky z testu ze zápočtu a zkoušky
Jedná se o 100 otázek přepsaných z testů k zápočtu…
Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu [AQA64E]
ČZU v Praze

Word (22.02 kB)
7. 12. 2023