×

Nalezeno 11 materiálů.

MIKROBIOLOGIE MLÉKA A MLÉKÁRENSKÝCH VÝROBKŮ

Přepsaná přednáška od Brožkové do wordu ze základů…

Základy potravinářské mikrobiologie

Univerzita Pardubice

Word (4.85 MB)

25. 12. 2018

Maso a masné výrobky

Přednáška ve wordu.

Základy potravinářské mikrobiologie

Univerzita Pardubice

Word (90.36 kB)

25. 12. 2018

Čokoláda, zmrzlina, droždí, víno...

Přednáška ve wordu ze základů potravinářské mikrobiologie.

Základy potravinářské mikrobiologie

Univerzita Pardubice

Word (953.6 kB)

25. 12. 2018

Obilí, mouka, těstoviny, ovoce

Přednáška ve wordu ze základů potravinářské mikrobiologie.

Základy potravinářské mikrobiologie

Univerzita Pardubice

Word (389.5 kB)

25. 12. 2018

Moderní rychlometody

Přepsaná přednáška do wordu.

Základy potravinářské mikrobiologie

Univerzita Pardubice

Word (1.7 MB)

25. 12. 2018

HACCP

Přepsaná přednáška do wordu.

Základy potravinářské mikrobiologie

Univerzita Pardubice

Word (437.21 kB)

25. 12. 2018

Stanovení jednotlivých skupin mikroorganismů

Do wordu přepsaná a doplněná přednáška na základy potravinářské…

Základy potravinářské mikrobiologie

Univerzita Pardubice

Word (4.99 MB)

25. 12. 2018

Zjištování skupin MO

Přednáška přepsaná do wordu.

Základy potravinářské mikrobiologie

Univerzita Pardubice

Word (565.36 kB)

25. 12. 2018

Příprava a odběr vzorků

Přednáška převedená do wordu a doplněná o chybějící…

Základy potravinářské mikrobiologie

Univerzita Pardubice

Word (350.49 kB)

16. 12. 2018