přednášky
prednasky Hajek
Základy potravinářských technologií II [C629]
Univerzita Pardubice
Archiv ZIP (8.03 MB)
8. 11. 2014
Otázky ke zkoušce
Okruhy otázek ke zkoušce
Základy potravinářských technologií II [C629]
Univerzita Pardubice
PDF (124.79 kB)
31. 10. 2012
6. Technologie čaje
Technologie čaje
Základy potravinářských technologií II [C629]
Univerzita Pardubice
PDF (613.08 kB)
31. 10. 2012
5. Výroba kávy
Technologie výroby kávy
Základy potravinářských technologií II [C629]
Univerzita Pardubice
PDF (603.57 kB)
31. 10. 2012
4. Výroba droždí
Výroba droždí
Základy potravinářských technologií II [C629]
Univerzita Pardubice
PDF (334.93 kB)
31. 10. 2012
3. Cereální technologie
Cereální technologie
Základy potravinářských technologií II [C629]
Univerzita Pardubice
PDF (363.88 kB)
31. 10. 2012
2. Škrob
Technologie škrobu
Základy potravinářských technologií II [C629]
Univerzita Pardubice
PDF (247.32 kB)
31. 10. 2012
1. Tuky a oleje
Technologie tuků a olejů
Základy potravinářských technologií II [C629]
Univerzita Pardubice
PDF (303.01 kB)
31. 10. 2012